tag:blogger.com,1999:blog-6618786850056883492.post5299063582787047702..comments2024-03-28T20:29:16.900+01:00Comments on Domowa Cukierenka : krucho-drożdżowy zawijaniec z makiem Magdalena Imielińskahttp://www.blogger.com/profile/05434212803628380079noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-6618786850056883492.post-75410290387707498322017-11-24T19:32:39.088+01:002017-11-24T19:32:39.088+01:00ZAWINAC W PAPIER..WTEDY CIASTO ROSNIE W ZDŁUZ I SK...ZAWINAC W PAPIER..WTEDY CIASTO ROSNIE W ZDŁUZ I SKÓRKA NIE ODCHODZIAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6618786850056883492.post-51918142955452085652017-03-25T11:10:43.581+01:002017-03-25T11:10:43.581+01:00Witam czy trzeba koniecznie dodać smalec? Jeśli ni...Witam czy trzeba koniecznie dodać smalec? Jeśli nie to czym go zastąpić?Pozdrawiam <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6618786850056883492.post-5110109219881082442016-12-30T22:52:36.471+01:002016-12-30T22:52:36.471+01:00Jak duża blaszkaJak duża blaszkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6618786850056883492.post-12767376920526634122016-12-19T12:33:53.795+01:002016-12-19T12:33:53.795+01:00Witam czy do nadzienia można dodać gotową masę mak...Witam czy do nadzienia można dodać gotową masę makową z puszki? Czy trzeba do niej dodawać jakieś składniki czy już nie?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6618786850056883492.post-85688045506074460762016-12-16T09:25:53.760+01:002016-12-16T09:25:53.760+01:00Ile dać suchych drożdży?Ile dać suchych drożdży?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07533477719798070956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6618786850056883492.post-55398983870411065562016-12-14T22:27:26.395+01:002016-12-14T22:27:26.395+01:00Ile dać suchych drożdży?Ile dać suchych drożdży?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6618786850056883492.post-38574447994048540072016-12-14T16:29:23.265+01:002016-12-14T16:29:23.265+01:00Pieczenie z termoobiegiem czy bez? tylko góra-dół....Pieczenie z termoobiegiem czy bez? tylko góra-dół.Krystian252https://www.blogger.com/profile/09174394959613349729noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6618786850056883492.post-26680316841947158602016-12-13T09:07:36.041+01:002016-12-13T09:07:36.041+01:00zależy jak duże zrobisz. Dwa mniejsze lub jeden do...zależy jak duże zrobisz. Dwa mniejsze lub jeden dośc duży. Magdalena Imielińskahttps://www.blogger.com/profile/05434212803628380079noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6618786850056883492.post-46949279287295391352016-12-13T09:07:02.581+01:002016-12-13T09:07:02.581+01:00można w tym celu do masy makowej dodać odrobinę dr...można w tym celu do masy makowej dodać odrobinę drożdży ale w tym przypadku raczej nei jest to konieczne. Skórka odchodzi bardziej przy cieście drożdżowym, które mocniej wyrasta.Magdalena Imielińskahttps://www.blogger.com/profile/05434212803628380079noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6618786850056883492.post-10687860713365540082016-12-13T08:56:08.179+01:002016-12-13T08:56:08.179+01:00Ile z tych składników wyjdzie makowcyIle z tych składników wyjdzie makowcyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6618786850056883492.post-68016501543322728852016-12-13T08:54:01.595+01:002016-12-13T08:54:01.595+01:00Co zrobić żeby nie odeszła skórka od masy makowejCo zrobić żeby nie odeszła skórka od masy makowejAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6618786850056883492.post-89711082780411243162016-12-13T01:27:52.559+01:002016-12-13T01:27:52.559+01:00A czym moglabym zastapic smalec?A czym moglabym zastapic smalec?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6618786850056883492.post-84187544703082973282016-12-12T19:54:35.207+01:002016-12-12T19:54:35.207+01:00Dziękuję serdecznie za szybką odpowiedź. Świetny b...Dziękuję serdecznie za szybką odpowiedź. Świetny blog:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6618786850056883492.post-27819782183875644232016-12-12T15:12:24.261+01:002016-12-12T15:12:24.261+01:00Zagnieśc wszystko na az. To ciasto krucho-drożdżow...Zagnieśc wszystko na az. To ciasto krucho-drożdżowe a rozczyn robimy do typowo drożdzowego. Magdalena Imielińskahttps://www.blogger.com/profile/05434212803628380079noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6618786850056883492.post-27788416054971328642016-12-12T14:37:01.714+01:002016-12-12T14:37:01.714+01:00Czy z drożdży trzeba zrobić jakiś zaczyn, czy po p...Czy z drożdży trzeba zrobić jakiś zaczyn, czy po prostu wkruszyć i zagnieść wszystko naraz?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6618786850056883492.post-27620381383277896772016-12-12T12:57:04.342+01:002016-12-12T12:57:04.342+01:00Mmm, już wiem z jakiego przepisu zrobię ciasto na ...Mmm, już wiem z jakiego przepisu zrobię ciasto na święta :DLig-onhttps://www.blogger.com/profile/10965084023864562984noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6618786850056883492.post-73232342902204539202016-12-12T11:36:51.170+01:002016-12-12T11:36:51.170+01:00Wygląda przepysznie :)Wygląda przepysznie :)cookiemonsterhttp://xcookiemonsterx.blox.pl/htmlnoreply@blogger.com