W razie pytań zapraszam do kontaktu poprzez email:
cukierenka.klementynki@gmail.com
Priorytetem są dla mnie zawsze komentarze na blogu i to na nie odpowiadam w pierwszej kolejności.
Na wiadomości prywatne staram się odpisywać najszybciej jak się da.
Zachęcam również do kontaktu z agencją RTB
Witam.
OdpowiedzUsuńMam przyjemność nominować Cię do "Liebster Blog Award 2015" Resztę szczegółów znajdziesz na moim blogu http://www.naokruszku.pl/nominacja-liebster-blog-award-2015/
Pozdrawiam, Paolineczka
bardzo dziękuję:) niestety link nie działa.
Usuńdardzo mi się pani wypieki podobają
OdpowiedzUsuńWitam czy istnieje ksiazka Pani autorstwa?
OdpowiedzUsuńprawie:) Książka jest w druku, będzie dostępna w lutym.
UsuńWitam Super, Super, Super przez przypadek odnalazłam Panią w lato i pozostanę na bardzo długo [polecam stronkę wszystkim znajomym]. Pani przepisy są proste i zrozumiałe, a podane gramatury na szklankę idealne. Mam pytanie w podgrupie WYPIEKI DROŻDŻOWE WYTRAWNIE, przepis: KRUCHO-DROŻDŻOWY ZAWIJANIEC ZE SZPINAKIEM i DROŻDŻOWE ŚLIMAKI ZE SZPINAKIEM nie można odczytać przepisu ( wyświetlają się inne). Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego
OdpowiedzUsuńWitam Super, Super, Super przez przypadek odnalazłam Panią w lato i pozostanę na bardzo długo [polecam stronkę wszystkim znajomym]. Pani przepisy są proste i zrozumiałe, a podane gramatury na szklankę idealne. Mam pytanie w podgrupie WYPIEKI DROŻDŻOWE WYTRAWNIE, przepis: KRUCHO-DROŻDŻOWY ZAWIJANIEC ZE SZPINAKIEM i DROŻDŻOWE ŚLIMAKI ZE SZPINAKIEM nie można odczytać przepisu ( jest tam zamieszczony inny przepis) Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego
OdpowiedzUsuńpoprawione
Usuńsernik bez ciasta
OdpowiedzUsuńpotrzebuję przepis na sernik ale bez ciasta
OdpowiedzUsuńWitam. Bardzo podobają no sie pani torty. Chciałam zapytać jakiej końcówki użyła pani do dekorowania tortu Frozen - tego pierwszego na liście tortów. Chodzi mi o numer i nazwe firmy jeśli to nie problem. Byłabym bardzo wdzięczna za podpowiedź.
OdpowiedzUsuń